lördag 19 september 2009

Hundvakt

I lördags var Katrin och Anders ute på party så jag erbjöd mig att passa Soia. Hämtade henne vid 17 sen åkte vi ut till Edsvalla för att åta smörgåstårta då mamma fyllt år.

Nu hade hundarna ett helt hus att busa runt i samt en stor trädgård. Lyckan var gjord! Det är inte många minuters vila mellan deras busrundor, men roligt har de!

Vid 21 åkte vi tillbaka hem och gissa om hundarna var trötta. De la sig i soffan båda två så nära att huvudena nuddade varandra.
Soia har en förmåga att snarka vilket jag är förskonad med hos Diezel. Så när Diezel och Soia låg och sov började ju såklart Soia att snarka. Diezel undrade vad det var för konstigt ljud och lyfte yrvaket på huvudet. Soia, som inte hade en aning om vad hon gjort, blev ju överlycklig. Nu var Diezel vaken och det innebär ju "playtime". Så hon hoppar på Diezel för att busa. Detta skedde om och om igen tills Diezel lärde sig att INTE lyfta på huvudet då Soia snarkar, det var det enda sättet att få vara i fred och kunna sova vidare.

Men de är väldigt lätta att ha tillsammans och det är ju skönt! Sen att det är mycket bus får man ju räkna med men hundarna har ju iaf väldigt roligt!

Vid 2 hämtade vi Katrin och Anders och skjutsade hem dem. Sedan slocknade Diezel skönt i sängen.


So long!

Anna

1 kommentar:

Katrin sa...

Mammas BEEEEEBIS!